Semestermeddelande till kunder

- 2023-01-03-

Kära partner:
Hallå! All personal vid Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd tackar dig härmed uppriktigt för ditt långsiktiga stöd och din förståelse. Jag önskar ditt företag en framgångsrik verksamhet och allt gott på det nya året! Under det nya året kommer vårt företag att arbeta hårdare för att förse dig med bättre produkter och tjänster.
Semesterschemat för nyårsdagen och vårfestivalen är som följer:
Nyårshelgdag: 31 december 2022 - 2 januari 2023; officiellt arbete den 3 januari.
Vårfestens semestertid: 15 januari - 29 januari 2023 och officiellt börja arbeta den 30 januari. Till kunder: Leveranserna stoppades den 14 januari. Partners uppmanas att arrangera produktproduktionscykeln. Under semestern ordnar inte vårt företag hämtning och leverans.
Vårt företag är inte i tjänst under semestern. För att säkerställa att varje företags verksamhet inte kommer att påverkas under semestern, påminner vi dig uppriktigt om att vara uppmärksam på följande:
1. Om ditt företag har brådskande försändelser, vänligen kontakta vår kundtjänst i tid för att verifiera leveransdatumet, för att undvika onödiga förluster orsakade av felaktiga försändelser.
2. Vårt företag ordnar inte leverans- och affärsärenden under helgdagar. För kunder med alla beställningsbehov, vänligen ta itu med dem efter semestern.
Tack för din förståelse och ditt stöd för besväret som orsakats av ovanstående ärenden!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

30 december 2022